dimecres, 19 de maig del 2010

Temporada 2010/2011

 
Hola a tots,

Aquest es el nou blog de la Entitat cultural GOS BLANC. Volem per la temporada que ve convertir-lo en el que és de veritat, un club esportiu de mushing, per això estem treballant en uns nous estatuts, actualitzats i adequats al nostre present i futur . . .

La intenció d'aquest blog serà posar- vos al dia de les activitats de mushing i de canicross que farem la temporada que ve, tant de curses, entrenaments oficials o simplement trobades entre amics...Donarem prioritat al que més ens agrada que és organitzar i participar en curses de mushing, en especial les de la lliga catalana. Si tot va bé, esperem que aquesta temporada sigui de les més interessants i competitives fins ara, almenys ens estem posant les piles per a què així sigui!

Encara és aviat per tot plegat, però en aquesta temporada 2010/2011 la lliga constarà de 4 curses de terra i 4 o 5 de neu, 9 curses en total per terres catalanes i esperem gaudir d'una categoria molt interessant de 6 gossos, on ens trobarem en Sergi Puig que ve molt fort, en Carles Tobella que esta en forma i l´Oscar Lapeña de l´AEM, tots amb cadellades noves i que segur que donaran guerra! Desitgem que l'Oscar Torres hi sigui també, a més de la Natalia que l’hem vist poc aquest any i algú més que no s’ha deixat veure com en Carles Segarra, entre d’altres. Una menció especial per a en Sandro Muñoz, que també és molt potent i tota una referència a seguir...

Pel tema de bikejoring, esperem que en Manel Rodríguez es posi a punt amb la "nona" per a que faci un molt bon paper tant a la lliga com als Campionats d’Espanya, i també que sigui una bona categoria en general, per iniciar a la gent nova en tema de competició per aquestes latituds, com l’Ivan Puerto, que és tot un especialista ja en curses prou importants com és la Monegros.

En tema nòrdics, GOS BLANC va una mica coix, només un servidor que intentarà córrer en categoria de 4 o 6 nòrdics segons "demanda"...els forts són com sempre els nostres amics de l’AEM, en David Rodríguez i el boig del Xavier Farnós, a veure com ho fan aquest any!!

En fi, això és un petit avanç del que ens espera, espero que l’estiu sigui amb molt de sol, però curt, i al setembre comenci una tardor com les de sempre...amb fred per poder entrenar!!!

Salut a tothom!

Robert.

2 comentaris:

  1. Endavant i molta sort amb aquests projectes! A veure si nosaltres ens contagiem d'aquesta energia i ens apuntem a nòrdics ara que tindrem un altre malamut!

    Susanna

    ResponElimina
  2. Susanna, tenim una socia, que es la Daria que tambe te malemuts...si us animessiu es podria fer una categoria femenina de malemuts...una cosa llavors moolt nova i mai vista fins ara!!

    ResponElimina